30 September 2012

1st semester 2013.

Alhamdulillah dah masuk 3rd year ak ni.. dah separuh perjalanan aku before grad sebagai chemical engineer. semoga berjalan lancar...

xde ape2 yg berbeza, cuma satu. ak ada apply kerja (kempunan sebab spring-summer aritu x dpt kerja). Ni dapat kerja sebagai Assignment Marker. Ak akan jd assignment marker untuk sorang lecturer ni, under math department.

Skrg dh mnggu ketiga ak menanda kertas assignments math budak2 1st year.. agak banyak, 97 org, siap kena keep in marks dalam web lagi. huh.. tp ak diberi authority n kepercayaan oleh lecturer untuk kasi mrkah brapa byk aku suka.. haha. best lak.. tp tulisan mamat2 saleh n minah2 salehah ni.. ish2x~ CAKOR AYAM. susah naaa nak paham... pape pon, janji ade gaji. senyumm je la. :)



Lepas tu ak ade aktiviti baru.. saje2 je sbnrnya.. ape dia agak2? meniaga ler. haha.. ak beli handphone kt sini, shipping ke malaysia. jual. untung? xde la untung sgt.. sikit2 je sbb shipping cost mahal woo.. phone ni baru shipping untuk kali pertama, hope selamat smpai.. amiin..

ak focus jual Blackberry je.. yg lain ade la sampingan.. 7 phone yg ak hantar untuk 1st trip..
1- Xperia arc
2-Xperia x10 white (comel)
3- BB bold 9780 white
4- BB curve 9300 (ni biasa2 je)
5-BB 9230 (ni ok gk)
6- BB Torch 9800 (adik tempah)
7- samsung galaxy s2


ok. tata. salam

*Opps~ Smsung s2 not in the picture.

3 comments:

kicoo tan said...

jual bb kew ?

Fahmie said...

yes i do

meyqa biyy' said...

haii . ada jual blackberry pearl flip tk ?