28 August 2011

Fenomena

SALAM SEMUA.. haa.. lama tol x update blog aku neh al maklum lah dok di rumah, lg sminggu nak p kanada br ak trasa nak update. tu pon bukan psai raya, mahupon puasa, mahupon lailatul qadr, mahupon bazaar.. sbb hampir smua blog da bercerita sal mnde tu.. untuk raya ni xde la happening sgt, just cat rumah ngan kaler baru, cat dapur, cat syiling, n beli prabot2 sket2... tp yg best nya, abg ak pd asalnya kena pergi ke pelantar minyak (kerja) selama sebulan. so xdpt raya dirumah dan xdpt jumpa ak sbb ak p sminggu pas raya, sedangkan die akan pulang 2 mnggu lepas raya. so ak telah mmbuat pertemuan terakhir dengan dia.. dan dengan kuasa Allah, tetibe pelantar die shutdown, so smua pekerja balik.. die smpat p sminggu je n resultnya, raya thun ni kami smua sekeluarga dpat beraya bersama. hepi kot! sbb kalu x.. next year ak insyaAllah da xbalik mesia.. :(

ok! skali ni ak nak habaq mai psai fenomena yg berlaku di rumah ak, dan mungkin berlaku kt korg jugak. kebiasaanya mnde ni akan mmbuat kan kome semua terutama pmpuan yg mengalami nya akan "eeeiii geliii" x pon "aaaaaa!!!" xpon akan fobia n lebih teruk lg mengigau malam. kihkihkih..


Pernahkah anda memakai kasut? mesti pernah..
pernahkah anda menyimpan kasut di rak kasut? mesti pernah..
pernahkah anda meletakkan kasut anda di luar rumah ?

kalau semua nya YA! kemungkinan anda berpotensi untuk menempuhi fenomena ini. tp bergantung pd kedudukan strategik rumah anda, hehe.. kebetulan rumah ak mmg strategik.


pertama skali.. bila anda memakai kasut pagi2 atau malam2, pernah kah anda merasa GELI-GELI dalam kasut anda? rasa kenyal2... lembut2... xpon anda akan rasa panas2... mesti best. rasa cm sponge tambahan je dalam kasut.... hahaha.. ini die fenomena yg kerap kali berlaku di rumah ak...






hehe... mesti best



tu je nak habaq.. pape pown.. selamat hari raya semua.. dan kpd smua kwn2 ak yg bakal fly, yg balik bercuti.. sure korg akan kembali ke perantauan lepas raya ni. so selamat pergi semoga selamat sampai dan selamat hari raya!! maaf zahir dan batin.








4 comments:

amn said...

kasut simpan dlm almari kasut la bro

Fahmie said...

rak ksut sudahhhh

armouris said...

info tentang rak kasut di SIHAT SELALU - Rahsia Mendapatkan Ruang Lebih Besar di Rak Kasut

amn said...

entah bila nak update kannn :P