17 May 2012

Barang ke Malaysia

salam..

Tahun ni ak x balik ke mesia.. nak try Berpuasa di kanada dan beraya di sini.. kenapa? sebab puasa kt sini amat2 panjang waktunya. subuh dalam pukul 4am (kalau x silap), dan berbuka pukul 9pm lebih. waaa... kurus la cmni. hehehe.. so, dengan ini, ak mintak tlg kwn2 yg balik mesia tahun ni untuk bawa pulang gadjet2 HANDPHONE untuk di jual di canada. ada kasi ayah satu, adik satu.. yg lain jual dan semua sudah ada pembelinya. tahniah ye.. ni handphone Xperia Arc, BB 9780, BB 9700, Nokia xpress music, BB 9000, Galaxy Captivate and Galaxy ace.

Ke semua handphone yg akan di bawa pulang pada 20 Mei 2012

Bukan ni saja, ak ad wat niaga CORELLE sket2.. bukan niaga sgt, sambil2 tolong mak sedara jejiran belikan corelle je.. untung xde sgt pon.. kalu nak meniaga betol mmg ak tnye umum sekampung untuk amik tempahan. so ak amik tempahan 10 kotak terawal je alang2 senior 4th year yg grad tahun ni shipping brg ke malaysia pakai Kargo.. nnt sebelum raya smpai la corelle ni. sempat la makcik2 wt raya tahun ni. 

Corelle

Tapi ak x rasa ak akan amik tempahan corelle lg. penat woo nak uruskan.. kalau handphone maybe boleh ejas sket2 kan... kecik pon kecik. senang. haha.. tnggu la ak balik tahun depan cmner.. ade sorang mamat ni nak beli macbook pro ak.. memang takkkk laaaa... hahahaha

wassalam.

6 comments:

Amanina said...

nak nokia lumia 900 satu

Fahmie said...

nokia xde.. ak tahu yg tu gempak nyer phone.. beli kt czech sudah..

Amanina said...

ohh lumia 900 tu gempak ek? ingatkan iphone, bb tu sume gempak. sini mahal la barang elektronik.

Fahmie said...

ape yg murah kt sana?

Amanina said...

baju winter, susu, coklat, strawberry, anggur (kdg2). ahaa, arak T____T nak tahu takkk, arak kat sini 3kc je = 60sen sebotol.

Fahmie said...

advance nye hang tahu hrga arak lagi.. hahaha.. murah tu.. untung la sape boleh minum arak.. untung dunia