09 June 2010

End of the Program

Salam sejahtera buat pembaca..

Ni adalah update terbaru selepas sekian lama berjuang untuk final exam di ICPU neh.. terasa amat lega + ketakutan ntah xtau knape. hehe.. Biasa la da abes blajaq msti la nk g kuar ngan kengkawan especially geng CPU nih la.. tp ktorg x decide lg nk g mane..

Paling menakutkan adalah pelajar tajaan Mara sebab diorg nih kena dpt 85% even scholar JPA nak 80% "je" overall percentage. So doakan la untuk diowg neh.. serious nya Mara sal markah pelajar2 diorg neh mmg terbukti sebab final result akan kuar by 16th June pd pukul 2 PM and Mara akan jumpe plajar diowg pd pukul 4 ptg tu jugak! JPA? ntah.. xde brita pape.. 
tu pasal la hari n waktu tuh digelar "judgement day" oleh dak2 nih.. mmg x dinafikan susah nk dpt 85%..

Pada 18June dak2 Taylor ni akan graduate and asalnye nk wt mjlis nih kat Taylor Lake Side Campus tp ntah pape xjadi lak. so wt kat Campus Subang je. Hambar giler.. Tahniah r buat dak scholar sebab semua lulus ujian (OSSLT) stand for Ontario Secondary School Literacy Test. so lepas syarat graduate. ni die Lakeside tempat ktorang xjadi graduate!!


Taylor's Lake Side Campus





2 comments:

nUr_saadah said...

all the best.
so caner?
ok?

fahmie said...

erm.. alhamdulillah~ paham x? hhee